15 кг е марихуаната, открита в багажника на митничар вчера

...
15 кг е марихуаната, открита в багажника на митничар вчера
Коментари Харесай

15 кг за над 300 хил. лева е марихуаната, открита в багажника на митничар в Стара Загора

15 кг е марихуаната, открита в багажника на митничар през вчерашния ден в Стара Загора, оповестиха за " Фокус " от ОДМВР-Стара Загора. Стойността на опиата е над 300 000 лв..

От Окръжна прокуратура-Стара Загора прецизираха, че са привлекли като обвинен П.И., на 37 година, за това, че на 28.11.2023 година в гр. Стара Загора, без съответно позволение, е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - марихуана, с общо чисто тегло 15 018 грама, на обща стойност 300 365 лева, като наркотичните субстанции са в изключително огромни размери - закононарушение по чл.354а ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият П.И. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него. Действията по следствието не престават.

Припомняме, че нощес, към 17 часа, на входа на гр. Стара Загора, патрулен автомобил на ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора спрял за рутинна инспекция товарен автомобил, марка " Ситроен Берлинго “. Колата е била ръководена от П.И. В условия на необходимост е било осъществено претършуване и изземване на автомобила, при което са били открити 15 броя пакети със суха зелена тревиста маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана с чисто тегло 15 018 грама, чиято стойност е 300 365 лв..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР