15-годишното момче, което на 1 октомври беше блъснато от кола

...
15-годишното момче, което на 1 октомври беше блъснато от кола
Коментари Харесай

Почина 15-годишното момче, блъснато от кола в село до Пазарджик

15-годишното момче, което на 1 октомври беше блъснато от кола на основната улица на пазарджишкото село Братаница, е умряло, заяви шефът на болничното заведение в Пазарджик доктор Васил Вълчев.

Вследствие на злополуката тинейджърът е бил с тежка черепно-мозъчна контузия и макар напъните на лекарите е умрял в реанимацията на болничното заведение. Момчето беше пометено от автомобил " Форд ", ръководен от 26-годишен мъж от прилежащото село Ветрен дол, до момента в който пресичало основната улица на селото. Водачът беше тестван за приложимост на алкохол и опиати, само че резултатите бяха негативни. Той е на независимост.

Главната улица на Братаница е част от републиканската пътна мрежа, която свързва Пазарджик с Велинград. Жителите на селото от години упорстват на улицата да бъдат сложени легнали служители на реда, с цел да бъде понижена скоростта на колите, която постоянно се надвишава, само че получат отвод от институциите. След случая на 1 октомври стартира подписка за обезопасяването на пътния сектор, преминаващ през селото. В Братаница оферират на основната им улица да бъдат сложени пътни камери, които да респектират водачите. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР