15-годишно момче е арестувано в Испания по подозрение, че е

...
15-годишно момче е арестувано в Испания по подозрение, че е
Коментари Харесай

Юноша изби семейството си, спрели му интернета заради лоши оценки

15-годишно момче е задържано в Испания по съмнение, че е прострелял родителите си и 10-годишния брат след спор за неприятни оценки в учебно заведение, заяви полицията в събота. Тийнейджърът превъртял откакто му спрели интернета у дома.

Инцидентът е станал във вторник вечерта в селски регион покрай Елче, на към 20 километра (12 мили) от югоизточния пристанищен град Аликанте.

Случаят бе оголен чак в петък вечерта от сестрата на майката, която отишла да ги навести, сподели представител на полицията.

„ Сестрата на майката отишла в къщата, тъй като не е чула нищо от фамилията и тогава нейният племенник й сподели, че е умъртвил татко си, майка си и брат си “, сподели роднината пред Агенция Франс Прес. Тя надлежно се е обадила в полицията, която удостовери по-късно, че е разкрила три тела вътре в къщата.

След това полицията арестува младежа, който е бил самичък в къщата с телата в продължение на три дни. Той им споделил, че е " спорил с майка си за оценките в учебно заведение ", след което употребявал ловната пушка на татко си, с цел да убие нея, по-късно 10-годишния си брат и по-късно татко си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР