15-годишна българка извоюва три медала от Световния шампионат на сценични

...
15-годишна българка извоюва три медала от Световния шампионат на сценични
Коментари Харесай

15-годишна българка обра медали в Холивуд

15-годишна българка извоюва три медала от Световния шампионат на театрални изкуства WCOPA, който се организира в Холивуд. Димитрина Германова от Добрич, която взе участие в четири конкурсни номинации в направление " Вокал ", завоюва сребро за Contemporary и World Music и бронз за Pop Music.

" Изминалите 10 дни бяха изпълнени с доста прочувствени прекарвания, срещи с невероятни хора на чудесни места. Наистина съм горда, че взех присъединяване в 23-тото издание на Световния шампионат на театрални изкуства в Холивуд. Изключително щастлива съм от постигнатото, защото се състезавах с участници, които имат голям капацитет. Много от тях към този момент са осъществени реализатори в страните си. Придобих скъп опит и убеденост, само че и съзнавам какъв брой доста още имам да изучавам ", описа Димитрина. От арт компанията " Нови звезди ", която е формален представител на България в шампионата, се похвалиха с достижението на нашето момиче.

В нейната възрастова категория са се състезавали повече от 200 реализатори, а в целия шампионат се конкурират няколко хиляди участници от над 60 страни, които показват своя гений в разнообразни изкуства. Продуцент от журито се е срещнал с надарената българка, впечатлен е от нея и й предвещава обещаващо бъдеще и на международната сцена.

Димитрина и сестра й Весела са се насладили на туристическа обиколка на Лос Анджелис, разходили са се по Алеята на славата, снимали са се на фона на известния надпис Hollywood, като не са пропуснали плажовете и кея Санта Моника, Аквариума и други знакови за района места.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР