145 са диагностицираните с COVID-19 за последното денонощие в Хасковска

...
145 са диагностицираните с COVID-19 за последното денонощие в Хасковска
Коментари Харесай

За 24 часа: 145 с COVID-19 и 8 починали в Хасковска област 

145 са диагностицираните с COVID-19 за последното денонощие в Хасковска област. Новите случаи с от всички общини, оповестиха от регионалния щаб.

Сред новите случаи са възпитаник от 9. а клас в ФСГ, под карантина са 25 възпитаници и 3-ма учители, и преподавател от ОУ ”Иван Вазов” в Харманли, където карантинирани са 50 възпитаници от 5. а и 5. в клас. Помощник-възпитател от ДГ №3 „ Зорница” в Хасково също е с позитивна проба. Карантинирани са 29 деца от І и ІІ група и 4 учители. Сред заболелите е и здравна сестра от лечебно заведение на болничната помощ в Хасково.

В болнични заведения са настанени 237 души.

Починали са 8 поданици на региона, на възраст от 45 до 84 година Трима от тях са от община Харманли, а двама от община Хасково. Другите, изгубили борбата с подлата болест, са от общините Димитровград, Свиленград и Тополовград.

Извършените инспекции за интервала 25 до 31 октомври за съблюдаване на противоепидемичните ограничения на територията на област Хасково, са 314. Проверявани са заведения за публично хранене и питейни заведения, търговски обекти и други Съставен е един акт и са направени 2 акта и 1 наставление.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР