14-годишната дъщеря на Орхан Мурад - Сузанита, е най-коментираното име

...
14-годишната дъщеря на Орхан Мурад - Сузанита, е най-коментираното име
Коментари Харесай

Сузанита: Показах тяло, че съм обладана, сега ще се доказвам! Не съм чела книги, но цяла България говори за мен!

14-годишната щерка на Орхан Мурад - Сузанита, е най-коментираното име в музикалните среди през последните месеци след появяването на клипа й " Луцифер и Буда ". Нейните родители дадоха няколко изявленията в нейна отбрана, а в предаването " Папараци " се яви и самата тя, написа " Флагман ".

``
реклама

" Трябва да се живее за мига. Досега показвах, в този момент би трябвало да потвърждавам коя съм. Показах тяло, демонстрирах, че съм обладана, в този момент би трябвало да потвърдя коя съм. Не съм чела кой знае какъв брой книги, само че цяла България приказва за мен ", удовлетворена е тийнейджърката.

Тя е безапелационна, че в днешно време нейните връстници рядко отварят книги. Тя и родителите й обаче са шокирани от обети на нейни съученички.

" Мои съученички са ме кълнали за гибел. Близки приятелки, които са спали у нас ", удостовери Сузанита.

Тя отхвърли да има гадже сега.

" Пиша текстове на песни. Бих написала ария и за Гери-Никол, която също оплюха без причина. Аз съм една пред камера, друга на сцената, трета в живота. Мога да бъда доста дива, доста скандална, само че мога да бъда и доста добра и почтена. Нямам гадже. Не карам кола, фотосите, които се появиха са колаж ", добави младата изпълнителка.

" Детето има харизма, тя е родена за сцена. Още от мъничка стана манекенка. Беше на четири години, когато я избраха да сервира цветя на президента при гостуването му в Пловдив. Звездата й е такава ", безапелационен е татко й Орхан.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР