14-дневната заболеваемост варира в различните области на страната. От 265

...
14-дневната заболеваемост варира в различните области на страната. От 265
Коментари Харесай

Министър Сербезова обяви ще се въвеждат ли COVID ограничения на национално ниво

14-дневната заболеваемост варира в другите области на страната. От 265 на 100 хиляди души – до 2369 души на 100 хиляди души в Благоевград. Тези огромни разлики се обуславя от разнообразни фактори. Затова всеки Областен щаб според от ситуацията взема ограничения на районно равнище. При тази огромна разлика на районно равнище – ограничавания на национално равнище не са нужни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30108
Това съобщи в предаването „ Събуди се ” по NOVA министърът на опазването на здравето професор.

По думите й с помощта на модела на Министерство на здравеопазването за ръководство на рецесията с COVID-19, се регистрира и броят на заболелия медицински личен състав. „ Броят на леглата може да се усили, само че доста е значимо кой ще ни лекува. Заболеваемостта на медицинския личен състав се следи всекидневно ”, безапелационен е министърът. По думите й най-проблемен от позиция на заболеваемостта сега е София-град.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30108  Лъчезар Томов: Петата Коронавирус вълна надали ще продължи след март Лъчезар Томов: Петата Коронавирус вълна надали ще продължи след март  Психолози: Все повече хора страдат от психологични разстройства след COVID-19 Психолози: Все повече хора страдат от психологични разстройства след COVID-19  В Германия хиляди стачкуваха против Коронавирус ограниченията и наложителната имунизация В Германия хиляди стачкуваха против Коронавирус ограниченията и наложителната ваксинация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР