130 пътници, сред които и българи, чакат на летище Буве

...
130 пътници, сред които и българи, чакат на летище Буве
Коментари Харесай

Отмениха полет на „Уиз Еър“ до София, 130 пътници чакат на парижко летище

130 пасажери, измежду които и българи, чакат на летище Буве в Париж откакто полетът им с самолетна компания „ Уиз Еър ” от френската столица до София е бил анулиран поради усложнената климатична конюнктура.
 
След като наши сънародници са потърсили подпомагане от посолството ни в Париж , от дипломатическата ни задача са се свързали с локалното посланичество на самолетната компания. От там са обяснили, че всеки пасажер е получил на електронната си поща предложение с опциите за напредване с други полети на самолетната компания, както и че всеки пасажер би трябвало персонално да се свърже с представителите на „ Уиз Еър ” за анулирани полети на телефоните на авиопревозвача във Франция или в София и да разгласи своя избор на полет.
 
Българските жители могат да се извърнат и към представителството на " Уиз Еър " на летище Буве, където да заявят своето предпочитание за пренасочване на полета или за възобновяване на сумата.
 
От самолетната компания са уведомили още, че при положение на неспособност за превозване на част от пасажерите в границите на деня, те могат да се настанят в хотела на летището, където да заплатят нощувката, а самолетната компания се ангажира да възвърне тази сума след показване на нужните документи. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР