13-ят слънчев ден е свързан със звездите (Сириус) и небесната

...
13-ят слънчев ден е свързан със звездите (Сириус) и небесната
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Отварят се вратите на бъдещето

13-ят безоблачен ден е обвързван със звездите (Сириус) и небесната механика. Това е време, в което се откриват вратите на бъдещето. Денят е един от най-хубавите за инициация, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Денят е сходен на енергиен дъжд. Днес елементарно се освобождава от непозната отрицателна сила, само че и елементарно се става жертва на психоенергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством познатите ви техники. Препоръчва се пътешестване, работа с интелектуален труд. Може да решавате логичен задания. Добър ден за всевъзможни игри. Препоръчва се в този ден да се занимавате с възпитанието на децата, с астрология, да пътувате “, прибавя астрологът.

„ Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и да се освобождавате от отрицателна сила. Следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността. Не се предлага фамилиарност и да се подписва брак (може да приключи с развод). Дори животните не трябва да се позволяват близо едно до друго. Не е желателно внезапно да скъсвате с хората, да се подстригвате, да режете нокти, не вземайте вана “, предизвестява астрологът.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
„ Нужно е да се яде по-малко, да се заобикаля месната храна. Добре е да се яде прясно изпечен самун, солена извара и солено сирене. Препоръчват се в облеклото бели, червени и лилави цветове. Да се заобикалят всички блатни цветове и пясъчно жълто “, прибавя Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР