13 лунен денМагичен ден.В това денонощие се случват процеси на

...
13 лунен денМагичен ден.В това денонощие се случват процеси на
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 ноември 2018 година

13 лунен ден

Магичен ден.

В това денонощие се случват процеси на подмладяване на организма. Хубаво е да се заемате със себе си: да посетите сауна, да употребявате козметични средства, да употребявате повече потребни артикули – те ще се усвоят превъзходно.
В този ден е добре да получавате нова информация – да четете книги, позволяващи ни да разберем по-добре себе си и света. Хубаво е да се стартира нов цикъл на образование. Периодът е добър за контакти в група, обучение.

Могат да се проявят остарели проблеми – отнесете се умерено към това, пробвайте се да не се нервирате, а да ги изгладите или, в случай че е допустимо, да ги разрешите. Ако решите проблемите, ще получите нови сили за нов живот.

Денят ще ви помогне да се освободите елементарно от бремето на предишното, в случай че то ви притиска и ви пречи да живеете. Това е ден за струпване на информация. Не би трябвало да сте пасивни в този ден.

Днес ще се съвземете след интервал на интровертност и изчерпателност. Ще усетите огромен прилив на сила, сили и интензивност. Но, деликатно преценявайте всяка една обстановка в която попадате, действайте рационално и внимателно. Запазвайте вътрешно успокоение и не бързайте да вземате решения. Не действайте импулсивно и бързо, премисляйте всяка една обстановка.

През този ден е уязвима главата и не трябва да се прави интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата. Добре е за процедури на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР