13-годишното момиче, което бе нападнато от мъж без причина в

...
13-годишното момиче, което бе нападнато от мъж без причина в
Коментари Харесай

Потресаващ разказ: Тийнейджърката, пребита без причина в Несебър, разказа за изживения ужас

13-годишното момиче, което бе нападнато от мъж без причина в Несебър описа в ефира на bTV в детайли какво ѝ се е случило.

„ Разхождах се с другарка по алеята и единствено видях ръката му към лицето ми и аз паднах. После ме ритна, до момента в който бях на земята. Тогава моята другарка се опита да ме изправи, само че безрезултатно. Той отново ме ритна, най-после тя почна да ме влачи до Клуба на пенсионера, където към този момент извикаха полиция. Нямаше хора, едни другари вървяха след нас. След това, като видяха какво става, го бутнаха и тогава ме издърпаха “разказва момичето и добавя, че е питала нападателя си какво става, само че не е получила отговор.



„ Дори не го познавам. Като пристигна полицията и го качи в колата той почна да вика, да блъска, да плюе. Накрая служителите на реда го напръскаха със спрей “, споделя още пострадалата.



Майката на тийнейджърката също сподели по какъв начин е протекъл първият диалог с щерка ѝ след случая.

„ Тя ми се обади и сподели: „ Мамо, окото ми кърви, устата ми кърви. И вие сте на 400 километра. Добре, че имам работа в 6часа да кажа, че в 7 потеглям. Този човек значи има някакъв ментален проблем и след 24 часа отново може да се разхожда по улицата “, споделя дамата.

Нападателят е 33-годишният Божидар Колев от Несебър. Действително той е лежал в центъра за душевно здраве в Бургас напролет и след това е пуснат. Задържан е за случая с ученичката и отново е пратен в центъра за душевно здраве. Стана ясно още, че нападателят е блъснал и стара жена.



Пострадалото момиче добави, че двама мъже са ѝ помогнали доста след побоя. „ Като полицията пристигна аз трябваше да дам показания и да подам тъжба и с цел да не пътуваме в една кола с служителите на реда и моята другарка, имаше двама мъже, единият се споделя Мартин, те ми взеха лед, взеха ми малини, споделиха ми какво да върша, доста ми помогнаха. Искам да им благодаря “, сподели още пострадалата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР