13-годишната русенка Стефания Горнячка се нареди сред финалистите на престижния

...
13-годишната русенка Стефания Горнячка се нареди сред финалистите на престижния
Коментари Харесай

Шестокласничка от Русе е сред финалистите на международния конкурс Санремо джуниър

13-годишната русенка Стефания Горнячка се подреди измежду финалистите на влиятелния интернационален конкурс " Санремо младши ". Тя беше един от двамата представители на страната на тазгодишното издание на фестивала в Малта.

Стефания учи национално пеене. Но като всеки младеж, поп музиката също я изкушава. Явявала се е на доста състезания и фестивали, а присъединяване й в " Санремо младши " е една от сбъднатите й фантазии. Сама избира песента, с която да се показа – " Easy on me " на Адел.

В началото на годината се бях разболяла от ковид и нямаше какво да върша и тъкмо тази ария беше огромен шлагер. Реших да я науча и когато отидох на урок....и взехме решение да я запишем и да я пуснем, споделя Стефания.

Подготвяме се с тази ария от януари. Най-сложното беше психическата преграда, че нещо не може и не става, което аз се пробвам да й кажа....се оправи доста добре, споделя Виктория Ангелова – вокален възпитател по поп и джаз пеене.

Майката на Стефания е неразделно до нея и взе участие интензивно в реализирането на фантазията й да пее на влиятелния конкурс в Малта.

Най-голямото предизвикателство беше да заснемем първокласен видеоклип. Също по този начин, в случай че вероятно бъде утвърдена, да намерим средства и срещнахме поддръжка от доста хора, споделя Десислава Николова – майка на Стефания.

Вокалните педагози на младата изпълнителка не са сюрпризирани от решението й да се показа на " Санремо младши ".

Аз знам, че Стефи е амбициозна и има спортен дух....да бъде победител. Носи това шампионско чувство вътре в себе си, споделя Гоце Великов – вокален възпитател по национално пеене.

Тя първо има доста огромен диапазон, доста добре си владее гласа, схваща постановките. Много се старае и нещата се получават, споделя Виктория Ангелова – вокален възпитател по поп и джаз пеене.

Стефания помни в елементи присъединяване си на влиятелния конкурс.

Талантливото момиче чака с неспокойствие лятото, тъй като занапред й предстоят още доста участия. Тя не крие упоритостите си да се потвърди на огромната сцена и да продължи по стъпките на своите учители.

Освен в България, желая да се осъществявам и в чужбина, и желая да стана певица, и когато порастна, желая да стана и възпитател, споделя Стефания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР