13% от германците изпитват силни притеснения и едва ли ще

...
13% от германците изпитват силни притеснения и едва ли ще
Коментари Харесай

Германците се страхуват от фризьорските салони и след разхлабването на ограничителните мерки

13% от германците изпитват силни притеснения и едва ли ще посетят фризьорските салони, след като беше решено те да отворят врати в понеделник, предава ДПА. Агенцията публикува социологичско изследване на социолозите от YouGov, след като фризьорските салони останаха затворени в Германия в продължение на над 6 седмици.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6990
25% от респондентите заявили, че изпитват слаби притеснения да ползват услугите на коафьорите. А 11% от анкетираните по никакъв начин няма да стъпят във фризьорските салони, дори и след като отворят врати заради страх от пандемията.

Заразените в Германия са вече над 160 000

Изследователите установили, че много германци в период на самоизолация са направили опити да се погрижат за прическите си сами, като 14% от анкетираните се престрашили на тази стъпка. 87% от тях били доволни от постигнатите резултати. А 3% от домашните фризури " завършили с катастрофа " за външния вид, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6990  Всички скърбят за доктор Иванова - първия доктор, който умря от ковид Всички скърбят за доктор Иванова - първия доктор, който умря от ковид  Турският здравен министър задмина по известност Ердоган Турският здравен министър задмина по известност Ердоган  Кметът на Сливен за умрялата от COVID-19 лекарка: Загубихме един същински експерт Кметът на Сливен за умрялата от COVID-19 лекарка: Загубихме един същински експерт
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР