12. Везни Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock При везните всичко е

...
12. Везни Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock
При везните всичко е
Коментари Харесай

Най-откачените зодии

12. Везни

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

При везните всичко е въпрос на баланс. Ето за какво те са минимум лудите в целия зодиак. Мразят драмата и ще избегнат спора непременно. Мислят, преди да работят, и постоянно се пробват да видят другата страна на нещата. Те са тези, които възвръщат мира, и считат, че всички би трябвало да водим спокоен и съразмерен живот. Лудостта просто не е в кръвта им.

11. Рак

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Раците са чувствителни и съчувствени. Те са неспособни да наранят съзнателно различен човек, даже и да им е предизвикал нещо неприятно. Сърцето на Раците е толкоз огромно, че те подхождат към всяка сложна обстановка с схващане и желание да простят. Вярват, че откровеният диалог ще докара до по-добри резултати от спора.

10. Риби

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Рибите са прочувствени мечтатели и фантазьори до мозъка на костите си. Ето за какво човек би предположил, че са и малко луди. Но това не е по този начин. Рибите обичат да вършат обич, а не война и доста рядко разрешават на лудостта си да изплува на повърхността. По-скоро биха удавили тъгата си в изкуство или вино и биха загърбили дадена обстановка, в сравнение с да вършат проблем от всичко.

9. Телец

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Въпреки че настават дни, в които здравият разсъдък на Телеца ще бъде подложен под въпрос, те са необичайност. Когато въпреки всичко настъпят, можем да ги разбираем с импулсивната им и буйна страна. На процедура Телците прибързват със заключенията и реагират, преди да са научили всички обстоятелства. Въпреки това никой не би ги нарекъл луди. Обикновено са невъзмутими, спокойни и защити.

8. Стрелец

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Стрелците са огромна работа – взимат прибързани решения, импулсивни са и постоянно работят неразумно. На процедура са свободен дух и обичат да се носят по течението. Ето за какво не е изненадващо, че лудата им страна е преобладаваща. Стрелците се гордеят с глупавите си действия, а през живота си не са създали една и две. Грешките са част от съществуването им и Стрелците не се опасяват да ги създадат, защото съгласно тях това е част от процеса на образование. Да, човек се учи от грешките си, само че този знак има навика да прави една и съща неточност по няколко пъти (само и единствено да се увери, че това в действителност е грешка). Това в края на краищата може безусловно да ги подлуди.

7. Козирог

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Стремежът да преуспеят в живота, работата и любовта, е в основата на лудостта на Козирога. Този знак ще направи всичко, с цел да реализира задачите си в тези три сфери. Понякога даже са подготвени да тръгнат против самите себе си. Бушоните им бързо горят, а когато това се случи, никой не знае какво могат да създадат. Няма да се поколебаят да си отмъстят на тези, които са им навредили. Тежко и горко им.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР