12 конкурентни екипа обединяват силите си, за да подобрят социалната

...
12 конкурентни екипа обединяват силите си, за да подобрят социалната
Коментари Харесай

Акселераторът на ПРОМЯНАТА: Безвъзмездно обучение за социални предприемачи

12 конкурентни екипа сплотяват силите си, с цел да подобрят обществената среда у нас

12 конкурентни екипа сплотяват силите си, с цел да подобрят обществената среда в България. Те се състезават за безплатно финансиране в най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп - ПРОМЯНАТА.

Избрани са всред 134-ма кандидати от цялата страна. Сега вземат участие в безвъзмездна обучителна стратегия на фондацията Reach for Change за обществено предприемачество. Две от общо осемте образования в Акселератора, които дават познания на участниците по какъв начин да разрастват организациите си и по какъв начин да реализират систематична обществена смяна, са създадени с поддръжката Европейския съюз през оперативна стратегия "Развитие на човешките запаси “.

В рамките на два месеца екипите оставят съперничеството на назад във времето, а дружно доизбистрят концепциите си за по-качествен живот. Петимата най-хубави участници в Акселератора ще станат финалисти в ПРОМЯНАТА. Проектите им следва да забележим при започване на 2019 година, когато феновете на NOVA ще могат да гласоподават за своя любимец измежду тях.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР