12-годишно дете е с опасност за живота след падане в

...
12-годишно дете е с опасност за живота след падане в
Коментари Харесай

Борят се за живота на 12-годишното дете, паднало в кладенец

12-годишно дете е с заплаха за живота след рухване в необезопасен, пресушен бунар. Инцидентът е станал преди три дни в зарязан частен парцел в плевенското село Обнова, съобщи Българска национална телевизия. Момичето, дружно с други деца, брали билки в региона. Докато вървели в тревата, внезапно 12-годишното дете пропаднало в кладенеца, бездънен над 20 метра.

На мястото незабавно са пристигнали екипи на пожарната. Момичето е настанено в реанимацията в Плевен, а положението му остава тежко. Върху рисковия бунар към този момент е подложен краткотраен похлупак и предпазни знаци. Тепърва обаче следва да бъдат издирени притежателите на парцела.

" С алпийски начини се спуснах надолу, с цел да видя какво е положението на лицето и по-късно предприехме избавителни дейности. При самото втурване долу минус беше, че самият бунар е прекомерно бездънен, 28 метра е и това само ни лиши повече време, с цел да стигнем до самото потърпевшо лице. Там към този момент я обезопасих и я изтеглихме благодарение на други сътрудници. Предполагах, че има счупвания и други вътрешни пострадвания и съм бил оптимално щадящ към придвижвания, с цел да не се навреди повече. ", показа пред публичната телевизия един от отзовалите се пожарникари Генади Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР