12.01.2018 Извадиха ми сливиците. След близо година мъки най-накрая ги

...
12.01.2018 Извадиха ми сливиците. След близо година мъки най-накрая ги
Коментари Харесай

Не е гаранция, че умирате, ако видите Светлината. Може би просто някой ви свети с фенерче в окото

12.01.2018

Извадиха ми сливиците. След близо година страдания най-сетне ги изтръгнаха, изрязаха, продраха ми гърлото и в този момент заставам в Пирогов и си ги виждам на шкафчето до мен в една алена транспарантна кутийка с алена капачка. Какво нещо е животът, страданията на мъжа нормално са породени от една слива – моите от две!

И защото най-малко още няколко дни ще боли извънредно и не мога даже да гъкна, какво ми остава, с изключение на да пиша. Ама, защо да пиша, я… да забележим – сливици, освен това извадени – няма ги към този момент – обаче продължава да боли. Да, с изключение на, че към този момент съм обезсливен, неотдавна нямам и гадже.

Някъде тук са ме хванали обезболяващите и съм задремал.

30.04.2018

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай – след три месеца музата ми гордо се завърна. А по кое време на създателя му идва музата? А, сетете се. През какво обаче прекосих, до момента в който я докарам дотук и какво научих за живота и любовта, с помощта на интервенцията, която си предизвиках, следва да разберете.

„ В разногласието се ражда тонзилектомията “

Любовта е сливица. Всеки край стартира с една елементарна гнойна ангина – най-обикновен спор. Ще си кажете „ Случва се да се разболее човек, само че след това се сдобрявате и всичко още веднъж е наред “. На пръв взор и на мен по този начин ми изглеждаше. Както става постоянно обаче, когато се почувстваме малко по-добре, стопираме всякакво лекуване и не решаваме неразбирателствата във връзката си, а единствено замазваме очите на казуса, който напълно скоро избуява като нова ангина, сиреч нова кавга. И по този начин до безспир.

„ Подценяването на благосъстоянието на сливиците скапва връзки “

 двойка Thinkstock

Уважаеми дами, ще ви разкрия загадка. В мъжкото схващане рядко попадат последици от разногласия и кавги. Ние сме глупави и за нас нещата, за които се караме с половинките си нормално също са глупави. На вас разчитаме да ни казвате по кое време казусът е сериозен, с цел да го решим в точния момент . Вие обаче вършиме друго. В продължение на десетки години натрупвате в себе си зли мемоари от моменти, в които сме ви ядосали и ги изсипвате върху нас едновременно, внезапно, всичките, сухи. Точно като бактериите в сливиците, които от време на време, само че единствено когато те си решат, излизат на повърхността и предизвикват 40 градуса температура.

След 100-120 сходни положения и ядоизлияния от нищото, взех решение, че е нужна коренна смяна. Отидох при експерт, който ми прегледа гърлото и ми оповести, че незабавно би трябвало да ми в профил тонзилите, сиреч сливиците, тъй като в положението, в което били момента, от тях нямало смисъл. Е, чак такава последна мярка не чаках. Как по този начин ще ги отстранява? Че аз толкоз време съм бил с тях, знаем си номерата – те се разболяват, след това се сдобряваме и всичко е тъкмо. Няма ли да ми липсват? Сещате се, че не ставаше въпрос единствено за сливиците, а и за връзката ми. „ Добре, докторе, ще скъсам с нея “. Отне време, до момента в който се усетя, че съм го споделил на глас и до момента в който убедя бъдещия си хирург, че нямам потребност от психиатър.

 двойка жена Thinkstock

И по този начин, решен, само че обезпокоен, се прибрах. Тя ме посрещна, пита ме по какъв начин е минал денят ми. Беше блага. А и баш тогава бях здрав. Размекнах се и взех решение, че може би не е пристигнал реда нито на сливиците, нито на връзката ми. Тогава тя ме заряза – финален знак, че беше време за тонзилектомия.

„ Не е гаранция, че умирате, в случай че видите Светлината. Може би просто някой ви свети с фенерче в окото “

Точно по този метод ме разсъниха от упойката. Бях уверен, че в никакъв случай повече няма да имам естествена другарка тъкмо толкоз, колкото беше ясно и че в никакъв случай повече няма да имам сливици. Верно болеше, мамка му.

 двойка Thinkstock

„ Когато всичко наподобява изгубено, не е “

Минаха ден-два. Нещата не ставаха по-добре – нито прочувствено, нито физически. На контролния обзор обаче се случи нещо, което сложи черната ми душа в розова мъгла. Заговорихме се с доктора и знаете ли какво се оказа? Човек има общо осем сливици в гърлото си. Имах си още шест.

Съвсем скоро по-късно се срещнах с прелестно момиче. Още не съм имал ангини с нея. Тъй, де… разногласия. Май, че тя е.

Изпращайте ми своите отзиви, препоръки и смахнати истории на имейл [email protected], както и в Инстаграм @alexdimpetrov!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР