1180 моторни превозни средства и 1610 лица са били проверени

...
1180 моторни превозни средства и 1610 лица са били проверени
Коментари Харесай

Засилени проверки в Кърджалийско: 702 клипа за превишена скорост за три дни в областта

1180 моторни транспортни средства и 1610 лица са били тествани в хода на профилирана интервенция на територията на ОД на МВР-Кърджали през последните три дни, оповестиха от полицята.

Основата задача на инспекциите е била засилен надзор за съблюдаване на скоростните режими, правоспособността на водачите, използването на алкохол и наркотични субстанции , потребление на предпазни колани и системи.

Три за пътнотранспортните катастрофи за интервала, с един леко потърпевш лидер. Най-голям е броят на нарушаванията, свързани със скоростните режими. За ръководство с превишена скорост за били записани 702 клипа , за които ще бъдат формирани електронни фишове.

За други нарушавания на ЗДвП са били формирани 37 акта и 141 фиша. През предходната седмица са били открити 4-ма неправоспособни водачи, от които един малолетен.

Засилените инспекции ще бъдат непрекъснат приоритет за Пътна полиция с оглед засиления трафик по основния път към граничния пункт и в обитаемоте места през летния сезон в региона с съществена цел да се лимитират предпоставките за тежки пътнотранспортните катастрофи и да се реализира предпазен надзор по отношение на водачите за безвредно шофиране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР