114 нови членове се присъединиха към организацията на ГЕРБ в

...
114 нови членове се присъединиха към организацията на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Пловдив: Мощно искам да се раздадете на изборите. Искам да сте силни и уверени!

114 нови членове се причислиха към организацията на ГЕРБ в Пловдив. Това стана по време на обичайния пролетен бал, чийто хазаин бе кметът на Пловдив и регионален координатор на партията в Пловдив Костадин Димитров.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателят на партията Томислав Дончев и националният представител Рая Назарян връчиха картите на най-младите и най-възрастния от новите членове.
„ Мощно желая да се раздадете на изборите. Искам да сте мощни, уверени. През тези 10 месеца се видя, че експертизата, потенциала, кметовете, евродепутатите, парламентарната ни група са в пъти е по-добри от другите “, прикани лидерът Бойко Борисов.
В програмата на ГЕРБ ще има написано ясно какво ще се надгради, основно в обитаемоте места. В страната съвсем нищо не може да се прави, тъй като ги няма парите. Нито може да се дава обещание строителство, за Автомагистрала „ Хемус “, за Автомагистрала „ Струма “. За страдание за тези 3 години с изключение на, че нищо не стана се похарчиха парите, сподели още Бойко Борисов и добави:
„ Сега на изборите имаме опция, имаме доста какво да приказваме. Хората се вълнуват какво би станало след изборите – зависи от вас. При добър резултат и сериозна разлика можем да се опитваме да поправяме нещата, макар че в доста сфери са непоправими, доста години би трябвало да се оправят “.
Кметът на Пловдив и регионален координатор Костадин Димитров, акцентира, че през годините ГЕРБ е имала доста триумфи.
„ Във времето, когато предстоят парламентарни и европейски избори, би трябвало да бъдем сплотени. Един управленец, с цел да ръководи сполучливо, би трябвало да има към себе си умни и сполучливи хора “, заяви Костадин Димитров и акцентира, че ГЕРБ ще води позитивна акция, тъй като с негативизъм и и отричане може да се вземе властта, само че не и да се продължи нататък.
От своя страна заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че политиката би трябвало да се върне там, където е била, тъй като в този момент в нея има единствено напрежение и рецензия.
„ Имаме нова задача – да престанем да се занимаваме със синтетични сензации. Всичко стана едни облици, имена, които нямат връзка с действителността и проблемите на хората. Длъжни сме да създадем храбър опит първо да понижим температурата сега и да приказваме за значимите неща, а първото е образованието, изключително професионалното обучение. Всъщност да продължим. Специално на Пловдив му отива тематиката за индустриалното развиване “, заяви Томислав Дончев.
„ Когато покажем, че можем, знаем по какъв начин, покрай хората, с реалистични послания, ще получим това, което българското общество заслужава “, сподели още той.
На събитието в Грандхотел „ Пловдив “ участваха евродепутатите Андрей Ковачев и Асим Адемов, народните представители, някогашният финансов министър Симеон Дянков, кметове на общини, районни кметове и над 400 членове от структурата на ГЕРБ в Пловдив.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР