110-килограмов американец свали 27 килограма за десет месеца благодарение на

...
110-килограмов американец свали 27 килограма за десет месеца благодарение на
Коментари Харесай

110-килограмов мъж отслабна драстично, ето тайната му

110-килограмов американец смъкна 27 кг за 10 месеца с помощта на дисциплината и вярната стратегия за намаляване. Тайните на неговия триумф бяха разкрити от Times of India.

41-годишният музикант от индийски генезис и програмист Рахул Мукерджи тежал 110 кг. По време на коронавирус пандемията той водил по-здравословен метод на живот, с цел да отслабне. „ По време на пика на пандемията трябваше да се обличам делово за виртуални срещи посредством видео диалог и нито един от моите панталони не ми ставаше. Така че обличах риза, вратовръзка, сако и индийска мъжка пола лунги “, сподели той.

Мукерджи избра стратегия за намаляване, която отговаряше на метода му на живот. Сега на закуска той яде две яйца, две препечени филийки, сирене и кафе. Понякога закусва овесени ядки или трошено жито. На обяд яде пиле със зеленчуци. Понякога приключва храненето с плодове. За това хранене той приема към 100-150 грама протеин и към 100 грама зеленчуци. За вечеря Мукерджи избира шишчета със сирене и сладки картофи. Той може да избира сред сирене, пиле, яйца и други протеинови храни и да ги комбинира със сладки картофи, самун или ориз и други зеленчуци.

Преди подготовка индиецът яде банан и пие напитка за спортисти. След подготовка пие протеинов шейк.

Мукерджи счита дисциплината за съществена загадка. „ Ако желаете да постигнете резултати, би трябвало да не се отказвате даже в сложни моменти. Това значи, че можете да отидете на бар с другари, само че да пиете вода и да хапнете зеленчуци. Това значи да отидете на фитнес в 21:30 след дълъг работен ден “, сподели той.

Мъжът стартира тренировката със загрявка, след което извършва силови извършения и приключва с разпъване. Тренира три дни, след което два дни почива. В дните без силови тренировки мъжът се концентрира върху кардиото и издръжливостта.

Индиецът акцентира, че в никакъв случай не е късно да започнете отслабването. Той предлага стратегия за намаляване, която ще подхожда на съответен човек и неговия метод на живот. Мукерджи поучава да внимавате с стратегии, които звучат прекомерно добре, с цел да са истина. Според него е значимо да има някой, който да те направлява и поддържа в сложни моменти.

По-рано беше обявено, че 41-годишният британец Нийл Скура свалил 114 кг, станал персонален треньор и в този момент оказва помощ на други хора да отслабнат. За да отслабне, той стартира постоянно да върви на разходки, а също по този начин понижи енергийната стойност на употребяваната храна до 2500 килокалории на ден
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР