11-токласник от Асеновград стана победител в престижен конкурс за фризьори,

...
11-токласник от Асеновград стана победител в престижен конкурс за фризьори,
Коментари Харесай

Ученик от Асеновград стана победител на престижен фризьорски конкурс

11-токласник от Асеновград стана победител в влиятелен конкурс за фризьори , провел се в Международен панаир-Пловдив. Асен Асенов е възпитаник в ПГ " Свети Патриарх Евтимий ", само че в това време от към шест месеца тренира специалността си и придобива опит, като работи по специалността си. Момчето съумя да грабне вниманието на журито с експедитивност и правилно осъществяване на задачата.
Надпреварата е предопределена за възпитаници, които се състезаваха в категорията младша възраст, изработвайки всекидневно и публично дамско и мъжко подкастряне. Националният конкурс за фризьори се организира в границите на XXVIII-я Италиански фестивал на хубостта и прическата. За 30 минути участниците трябваше да показват пред журито меродавен и в същото време естетически приключен облик на дамата. А за мъжка прическа бъдещите фризьори имаха сред 30 и 40 минути.

Асен Асенов завоюва първото място, като съумя да завладее вниманието на журито със своята автентичност и иновативност в прическите. " Напоследък се следи по-голям интерес към мъжко подкастряне, в сравнение с към дамско, разяснява за Actualno.com ръководителят на младите гении - Димитрина Радомирова. Участниците от Асеновград бяха общо четирима от едно и също учебно заведение. Двама се показаха с мъжко подкастряне, едно момче - с дамско и друго момиче, което се е състезавало с изработката на публична прическа. Всички те са на възраст сред 9-ти и 12-ти клас.
" Резултатите от събитието съставляват голяма горделивост за нас, като ръководители. Идеята в действителност е подрастващите да бъдат насърчавани и да не се тормозят от това, че до момента в който работят, някой ще ги гледа в ръцете ", сподели в умозаключение Радомирова. Участници във фризьорския конкурс споделиха, че задачата на наличието в влиятелния конгрес е да придобият самочувствие и убеденост и съумяват. Защото една неверна стъпка на по-късен стадий, може им коства загуба на клиенти. Освен това, възпитаници от Асеновград описаха, че опитът който получават от наблюдението при демонстрациите на професионални фризьори, ражда нови хрумвания и развива креативното въображение за работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР