11 сирийски мигранти, пътували в миниван, са задържани малко след

...
11 сирийски мигранти, пътували в миниван, са задържани малко след
Коментари Харесай

Откриха 11 мигранти от Сирия в миниван в Пловдив

11 сирийски мигранти, пътували в миниван, са арестувани малко след 8:20 часа тази заран в Пловдив. Шофьорът също е бил сириец. Това оповестиха заместител районният прокурор Атанас Илиев и шефът на МВР в Пловдив Васил Костадинов , представени от БНР.

По бул. " Княгиня Мария-Луиза " се движел миниван със затъмнено задно стъкло. При инспекция на регистрационния номер било открито, че той не подхожда на автомобила. Предприети били дейности по гонене и прекъсване на колата. Полицейският автопатрул се усъмнил, че има нещо неправилно освен поради затъмненото стъкло, само че и тъй като е забелязал тежест откъм гърба. Това дало съображение служителите на реда да подадат сигнал за прекъсване, само че лидерът не се е подчинил. Миниванът е завил към бул. " Източен ", където патрулката съумяла да го спре.

При осъществената инспекция служителите на реда открили, че в автомобила се транспортират 11 сирийски мъже над 18 години, които са арестувани.

Предстои да бъде повдигнато обвиняване на водача, който е с филантропичен статут в Харманли. Той има и адресна регистрация в Пловдив.
 Заловиха 13 мигранти край Плевен
Заловиха 13 мигранти край Плевен

Установени са четири лица, които превозвали бежанците с три автомобила

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР