11 Bit Studios продължават да се носят на гребена на

...
11 Bit Studios продължават да се носят на гребена на
Коментари Харесай

11 Bit Studios обявиха какво предстои пред Frostpunk

11 Bit Studios не престават да се носят на гребена на вълната на вълната след триумфа си с Frostpunk, само че следва и още.
Тази седмица основателите на военната драма This War of Mine и стиймпънк сървайвъл-сима Frostpunk, разгласиха пътната карта за това, което следва пред последната им игра за идната година.

Става дума за сериозен пакет със наличие, като всичко обявено в този момент ще пристигна гратис за притежателите на играта. В началото ще излезе напълно новия режим Survivor, който ще направи Frostpunk още по-трудна за напредък. Следващия режим, с който ще бъде допълнено заглавието се споделя Endurance. То, както показва 11 Bit, идва в отговор на желанието на общността на играта, които са поискали във Frostpunk да участва някакъв тип „безкраен“ или сендбокс режим.



Най-сериозното обновяване към играта обаче ще е Builders, напълно нов сюжет, за който обаче не се разкриват детайлности. Заедно с всичко това, през цялата година ще бъдат представяни обновления и усъвършенствания към играта. Ще бъдат въведени също по този начин и благоприятни условия за персонализация и къстъмизация – както за хората, по този начин и за машините. В началото това ще е опцията за смяна на имената, което както показват от студиото, ще помогне на играещите да се свържат по-лесно с героите си, а по-късно тези благоприятни условия ще се разширят. А като за последно, Frostpunk ще получи и фото-режим, с който да запаметите паметните моменти от прекарването ви.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР