Шефът на Световната здравна организация защити институцията от нападките на

...
Шефът на Световната здравна организация защити институцията от нападките на
Коментари Харесай

Шефът на СЗО отговори на нападките на Тръмп заради COVID-19

Шефът на Световната здравна организация защити институцията от нападките на американския президент. Доналд Тръмп критикува институцията, че се е съсредоточила върху Китай и заплаши да спре финансирането й, предаде Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4788
Тедрос Аданом призова да не се политизира вирусът и да не се използва за трупане на политически дивиденти. Той допълни, че СЗО е близо до всяка държава, не само до Китай. Консерваторите във Вашингтон също обвиниха СЗО, че е разчитала на грешни данни от Китай за епидемията там.

НЗОК въвежда код за COVID-19 за лечение на заболелите пациенти

Фокусът на всички политици трябва да бъде върху спасяването на народа им. Моля ви, не политизирайте вируса. Той използва различията помежду ви на национално ниво. Ако искате да бъдете използвани, ако искате да имате още чували за трупове, направете го! Ако не искате много чували за трупове, тогава се въздържайте да го политизирате ", заяви шефът на СЗО.

ю

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4788  Италия може да анулира някои от ограниченията против COVID-19 в края на април Италия може да анулира някои от ограниченията против COVID-19 в края на април  Изписват трети излекуван от ковид от МБАЛ-Шумен Изписват трети излекуван от ковид от МБАЛ-Шумен  Херо Мустафа: Поздравявам българския народ за бързите дейности против COVID-19 Херо Мустафа: Поздравявам българския народ за бързите дейности против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР