Хонконг съобщи днес за 118 нови случая на коронавирус, включително

...
Хонконг съобщи днес за 118 нови случая на коронавирус, включително
Коментари Харесай

Хонконг регистрира 118 нови случая на коронавирус

Хонконг съобщи днес за 118 нови случая на коронавирус, включително 113, които се дължат на местно разпространение, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10939
В китайския специален административен район влязоха в сила нови строги мерки, включващи ограничаване на събирането на хора до не повече от двама души на обществени места и забрана за храненето в ресторанти.

Предвижда се мерките, които са най-строгите от началото на разпространението на заразата, да действат поне седмица. Главният администратор на Хонконг Кари Лам предупреди, че районът е на прага на голямо разпространение на вируса.

В Хонконг носенето на маски на обществени места става задължително

Хонконг съобщи вчера за 106 нови случая на коронавирус. От края на януари районът е регистрирал около 3000 заразявания и 24 смъртни случая.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10939  Почина босненски министър, инфектиран с COVID-19 Почина босненски министър, инфектиран с COVID-19  Япония за първи път записва над 1000 случая на ковид за един ден Япония за първи път записва над 1000 случая на ковид за един ден  Германия: Ваксина против COVID-19 може да бъде подготвена доникъде на 2021 година Германия: Ваксина против COVID-19 може да бъде подготвена доникъде на 2021 година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР