Хонконг съобщи за рекордните за един ден 118 нови случая

...
Хонконг съобщи за рекордните за един ден 118 нови случая
Коментари Харесай

Хонконг съобщи за рекордни 118 заразени с коронавирус за денонощие

Хонконг съобщи за рекордните за един ден 118 нови случая на заразяване с коронавирус, в това число 111 предадени на местно ниво, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10714
Вчера Хонконг продължи действието на строгите правила за социално дистанциране, след като властите съобщиха за 105 местни случаи на заразяване.

Носенето на маски става задължително на закрити обществени места в Хонконг

От края на януари в Хонконг са се заразили над 2000 души, а 14 са починали, предаде БТА.

Вчера властите удължиха и срока за дистанционна работа на второстепенните държавни служители до 2 август. Здравната министърка София Чан заяви, че правителството моли хората да проявят търпение и да си стоят вкъщи колкото може повече.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10714  Турски министър: Не се ръкувайте и прегръщайте Турски министър: Не се ръкувайте и прегръщайте  По два нови случая на COVID-19 са регистрирани в Котленско и в Новозагорско По два нови случая на COVID-19 са регистрирани в Котленско и в Новозагорско  В Токио са открити над 300 случая на ковид за 24 часа В Токио са открити над 300 случая на ковид за 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР