Фейсбук сензацията Мая Салмова от Кюстендил, която стана по-известна като

...
Фейсбук сензацията Мая Салмова от Кюстендил, която стана по-известна като
Коментари Харесай

Голяма драма споходи палавата Мис Тигрова, брюнетката с отровен залп срещу... Зайо Байо!

Фейсбук сензацията Мая Салмова от Кюстендил, която стана по-известна като Мис Тигрова отново е в действие. Брюнетката се оплака в социалната мрежа, че се е натровила с храна.

Тя споделя, че е хапвала Зайо Байо, който се оказал от 2006 година. „ Изроди мръсни ще ви докладвам в комисията за защита на потребителите “, заканително е написала Мис Тигрова под поредното си видео.

„ Искам това видео да достигне до възможно най-много хора. Днес се събудих сутрин, на обяд и ми беше много лошо – все едно имах температура или ми беше паднало кръвното.След като отидох до тоалетната разбрах, че съм се натровила с храна. Коремът ме болеше страшно много, повръщаше ми се, беше ми лошо и се чудих какво съм яла, за да стане така. След като цял ден ми е лошо и все още ми е лошо и каквото хапна, не може да се задържи в стомаха ми, разбрах, че вчера ядох Зайо Байо. Този снакс ми беше любим от много години и винаги съм си го купувала от магазина в блока, но гледам му срока на годност. Пише, че е 2019 година, но вижте какво пише от задната страна от снакса – януари 2006 година. Аз съм яла снакс на 12 години. Може ли такова нещо от тази фирма? Цял ден ми е лошо! Не мога да го допусна това. Аз внимавам какво ям и какво пия – само здравословни неща консумирам. Как може да има такива фирми в България, които само гледат парите. Тази фирма трябва да бъде наказана по някакъв начин. Абсолютно сигурна съм, че е от това “, казва Мис Тигрова в клипа си.

Тя добави, че е яла само кисело мляко, но дори то е отишло в тоалетната.



Албена Вулева сподели видеото на Мая на стената си и набързо написа пиперлив коментар: „ Каква житейска драма… Зайо Байо и клозети… Някои хора имат ужасно ежедневие “, подигра й се хапливата брадърка.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР