Точно на Архангеловден 52-годишната българка Марияна Вълкова изроди бебе във

...
Точно на Архангеловден 52-годишната българка Марияна Вълкова изроди бебе във
Коментари Харесай

Разбра се коя е българката, която направи нещо невероятно в Стратфорд и заради която „Дейли Мейл“ и "Би Би Си" гръмнаха!

Точно на Архангеловден 52-годишната българка Марияна Вълкова изроди бебе във влак в Лондон. Тя била на гости на дъщеря си и тримесечното си внуче. „ Беше след 20 ч., хората във влака бяха малко. Изведнъж една от жените започна да пищи “, разказа Марияна пред „ Телеграф “.

Тя разбрала, че англичанката започнала да ражда. Благодарение на нашата сънародничка бебето на 34-годишната англичанка се родило живо и здраво. На гарата го поели парамедиците. Както БЛИЦ съобщи, случаят беше отразен в английските медии, но без да се споменава участието на българката.



Марияна заминава за Лондон преди 8 години. Има три деца и две внучета. Казва, че да се справи със ситуацията ѝ помогнало това, че присъствала на раждането на внучето си.



Първо жената работела като чистачка в раково отделение. Сега се грижи за поддръжката на домове в Англия, включително и на български семейства. Изкарва по 15 паунда на час.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР