Тийнсензацията Христина Христова, позната като Тита, пусна език на продуцента

...
Тийнсензацията Христина Христова, позната като Тита, пусна език на продуцента
Коментари Харесай

Тита пусна език на Криско! Реакцията на Цвети е странна

Тийнсензацията Христина Христова, позната като Тита, пусна език на продуцента си Криско във видеото към новата им песен „ Искам да бъда с теб “ .
В лентата двамата си разменят нежни ласки, които според меломаните не са за сефте. Част от тях са категорични, че русокосата изпълнителка и шефът й са имали кратка афера в началото на съвместната им работа, писа „ Телеграф “.
Освен целувки във видеото Криско и Тита демонстрират изключителна близост. Ръката на рапъра се спуска бавно по тялото на блондинката, която се отърква в него. Това шокира феновете, които са наясно, че Тита е във връзка с дългогодишната си половинка Викторио, който се слави като ревнивец.
Други се чудят как жената на Талев – Цветелина, е допуснала подобен сюжет и каква е била реакцията й след първото гледане на лентата. Това е първата песен, която стюардесата не е споделила в социалните мрежи.
Парчето е препратка към миналото. Мишо Шамара, който е един от основателите на българския рап, е човекът, вдъхновил Криско. Шамара му предостъпил правата, тъй като дължал на Талев услуга. Преди време синът на Мишо – Лил Ша, направи кавър на песен на габровеца.

 Тита пусна език на Криско! Цвети не остана очарована, прави се, че това не се е случило
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР