Тестът за коронавирус на държавния секретар Майк Помпейо е отрицателен,

...
Тестът за коронавирус на държавния секретар Майк Помпейо е отрицателен,
Коментари Харесай

Тестът за коронавирус на Майк Помпейо е отрицателен

Тестът за коронавирус на държавния секретар Майк Помпейо е отрицателен, съобщи днес Помпейо, който бе тестван няколко часа след като бе установено, че президентът Доналд Тръмп бе заразен и остава под карантина, предаде АФП.

" Чувствам се в супер форма ", увери Помпейо журналистите, които го придружават в Дубровник, последния етап от европейската му мини обиколка.

Държавният секретар обясни, че е бил тестван четири пъти през последните две седмици, включително тази сутрин в самолета до Дубровник, пише БТА.

Той потвърди, че ще замине, както е планирано, следващата седмица на азиатска обиколка - в Япония, Южна Корея и Монголия.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12788  Американският министър на опазването на здравето даде негативна проба за ковид Американският министър на опазването на здравето даде негативна проба за ковид  Мелания Тръмп съобщи, че се усеща добре Мелания Тръмп съобщи, че се усеща добре  Рекордни 460 новозаразени с ковид в Гърция Рекордни 460 новозаразени с ковид в Гърция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР