С 53 гласа за, 6 против и 16 въздържал се

...
С 53 гласа за, 6 против и 16 въздържал се
Коментари Харесай

Върнаха редовния парламентарен контрол

С 53 гласа " за ", 6 " против " и 16 " въздържал се " парламентът прие предложението на БСП да се възстанови парламентарният контрол в петък по време на извънредното положение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5377
Днес стана ясно, че от левицата са внесли предложение за промяна в правилата за работата на Народното събрание по време на извънредното положение. В момента парламентарният контрол е писмен.

Караянчева към БСП: Разбирам, че основният проблем е, че не ви дават по телевизията

Парламентарният контрол ще бъде в петък от 9 до 14.00 часа, като регистрацията да започва един час преди началото на заседанието и при изслушването на отговорите в залата да присъстват само народният представител, отправил въпроса или питането, и съответният член на Министерският съвет.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5377  400 евро санкция за жена, разхождала костенурката си в Рим 400 евро санкция за жена, разхождала костенурката си в Рим  Сърбия: Нови 441 случая на инфектирани с COVID-19 и 9 смъртни случая Сърбия: Нови 441 случая на инфектирани с COVID-19 и 9 смъртни случая  Над 12 000 станаха жертвите на COVID-19 във Англия Над 12 000 станаха жертвите на COVID-19 във Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР