Сценаристите на медицинската сага „Откраднат живот“ са решили да затрият

...
Сценаристите на медицинската сага „Откраднат живот“ са решили да затрият
Коментари Харесай

Умира герой от „Откраднат живот“

Сценаристите на медицинската сага „ Откраднат живот “ са решили да затрият един от героите на сериала и то по доста драматичен начин – чрез взрив. А смъртта му ще внесе промени във всички останали, съобщава " Монитор ".

Съвсем възможно е и втори персонаж да изчезне от сериала – доктор Албена Войнова (в ролята Теодора Кулева, внучката на Тодор Колев). Тя ще бъде поставена пред дилемата дали да отиде при катастрофиралия доктор Марио Ковачев, с когото почти се разделиха, или да остане в „ Свети Кирил “.

Сестра Жекова ще стане агент под прикритие. Магда ще отиде на „ спийд дейтинг “, за да създаде нови контакти, но срещата ще я отведе към събеседник с важна информация за бъдещето на МБАЛ „ СВ. Кирил “. В отделението за химиотерапия Виктория (Теодора Духовникова) ще стане свидетел на измама, която няма да я остави безразлична. Доктор Дамянова ще ангажира доцент Банков за случая, а съвместните им усилия и компания ще ги направят по-близки от всякога.

Кая ще бъде твърдо решена да сложи край на връзката си с Христо, за да даде шанс на доктор Карагьозов да се върне при семейството си и да започне от начало.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР