Страните по света отново се отварят, след ограниченията и се

...
Страните по света отново се отварят, след ограниченията и се
Коментари Харесай

Южна Африка остава затворена за туристи до 2021 г.

Страните по света отново се отварят, след ограниченията и се опитват да създадат поетапни планове за устойчив и безопасен туризъм.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9155
Южна Африка е една от последните държави, която уточни как се надява да постигне това, но международните туристи ще се наложи да изчакат до следващата година, за да могат да я посетят.

Въз основа на очакваната траектория на епидемията Covid-19, първата фаза на възстановяването за сектора ще бъде движена от вътрешния туризъм, следвана от регионалния туризъм и международният туризъм - през следващата година. Въпреки че постепенно ще отваряме сектора през следващите месеци, в зависимост от това как се разпространява вирусът, ние очакваме, че секторът ще се възстанови напълно до края на тази година, информират властите в Южна Африка.

Южноафриканското правителство обяви, че се консултира с туристическия сектор от началото на блокирането, като се търсят начини да се смекчат евентуални загуби. Разглеждат се и планове за поетапно възстановяване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9155  Зам.-директорът на ЦЗПБ: Очаква ни втора вълна на COVID-19 Зам.-директорът на ЦЗПБ: Очаква ни втора вълна на COVID-19  Как ще работи ОДЗ - 50, изясни директорката Как ще работи ОДЗ - 50, изясни директорката  Израел удължава до 1 юли възбраната за влизане в страната на непознати жители Израел удължава до 1 юли възбраната за влизане в страната на непознати жители
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР