С решение на президента Ердоган се отменя полицейският час в

...
С решение на президента Ердоган се отменя полицейският час в
Коментари Харесай

Ердоган отмени полицейския час за уикенда в Турция

С решение на президента Ердоган се отменя полицейският час в Истанбул и още 14 окръга на страната през този уикенд, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8933
Турското министерство на вътрешните работи обяви снощи,че през уикенда ще се прилага забрана за излизане от къщи на гражданите в 15 окръга на страната заради коронавируса.

От 1 юни започва нормализация на живота в Турция

В съобщението на президентската пресслужба се подчертава, че решението за отмяна на карантината през уикенда е резултат от намаляване на броя на заразените с коронавируса.

Дневно числото на заразените е паднало под 700 души, което се смята за успех в преодоляването на заразата в Турция.

Фактически полицейският час през уикендите в 15-те големи области на Турция бе последната от рестрикциите, което означава, че животът вече напълно се нормализира.

Джамиите в Турция отварят врати след прекъсване от два месеца и половина

Карантината през уикендите с цел ограничаване на разпространението на коронавируса се прилагаше в продължение на 2,5 месеца.

В същото време в Турция остават задължителни употребата на защитни маски на обществени места, спазването на социална дистанция и хигиенните мерки.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8933  Ердоган анулира полицейския час за уикенда в Турция Ердоган анулира полицейския час за уикенда в Турция  Бил Гейтс: Никога не съм се занимавал с микрочипове Бил Гейтс: Никога не съм се занимавал с микрочипове  Доц. Кунчев: Няма съображение за налагане на карантина в Сърница Доц. Кунчев: Няма съображение за налагане на карантина в Сърница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР