Собствениците на фармацевтичната компания „Хювефарма“ Кирил и Георги Домусчиеви ще

...
Собствениците на фармацевтичната компания „Хювефарма“ Кирил и Георги Домусчиеви ще
Коментари Харесай

Братя Домусчиеви с огромно дарение за болницата в Разград

Собствениците на фармацевтичната компания „ Хювефарма “ Кирил и Георги Домусчиеви ще направят огромно дарение за МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ в Разград, стана ясно от публикация във Фейсбук.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2837
Целта е да се подпомогне местното здравно заведение в подготовката му за борбата с Коронавирус – 19.

Членове на щаба срещу COVID-19 в Пловдив даряват част от заплатите си

Бизнесмените ще дарят 250 000 лв за закупуването на PСR лаборатория за диагностициране на болни от коронавирус, както и друга животоспасяваща апаратура. Допълнително се закупени 1000 теста, които се очаква да пристигнат в близко време. Като част от дарението са дигитални дистанционни термометри, 2000 броя специални защитни маски, 500 бр. защитни облекла за еднократна и 100 броя за многократна употреба в инфекциозна среда, както и 200 броя защитни очила.

Кирил и Георги Домусчиеви са едни от най-големите инвеститори в Разград. Тяхна собственост е фармацевтичният завод „ Биовет “ и осемкратният шампион на България ПФК „ Лудогорец “.

Жестът към болницата в Разград е част от дългосрочната им политика за социална ангажираност в района, където освен че дават препитание на над 1000 семейства, в последните десет години са инвестирали над 200 милиона лева в развитието на „ Биовет “ и десетки милиони евро в.стадион „ Хювефарма арена “ и ПФК „ Лудогорец “. Те подпомагат активно ученическия спорт в града и леката атлетика, както и десетки други инициативи от културния живот в Разград.

Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава, който успешно пребори коронавирусът, вече дари огромно количество тестове и медикаменти за борба с пандемията.

Предприемачи от Пазарджик започват дарителска кампания в помощ на МБАЛ и Спешна помощ

Ръководствата на „ Биовет “ и ПФК „ Лудогорец “ се присъединяват към неговия призив да не се страхуваме от коронавируса, а да обединим усилия в борбата с последствията от него, както и да спазваме всички препоръки на здравните власти в България. Нека всеки, който има възможност, да помогне на лекарите в МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ в Разград, за да бъдат те готови да помогнат на нуждаещите се в случай, че коронавирусът стигне и града ни.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2837  Фотограф снима послания през прозорците на хората в изолираност Фотограф снима послания през прозорците на хората в изолираност  Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно  ГЕРБ подари 150 защитни дрехи за медиците в МБАЛ-Благоевград ГЕРБ подари 150 защитни дрехи за медиците в МБАЛ-Благоевград
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР