Словенският премиер Янз Янша съобщи, че след шест седмици от

...
Словенският премиер Янз Янша съобщи, че след шест седмици от
Коментари Харесай

Словения отваря от днес границите между общините

Словенският премиер Янз Янша съобщи, че след шест седмици от днес ще бъде позволено движението между общините, предаде Танюг.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6748
Правителството от четвъртък премахва ограничението на движение, което досега беше позволено само в рамките на общината, а в понеделник ще започне постепенно стартиране на многобройни дейности, които ще могат да се извършват при спазване на мерките за здравна защита, написа Янша в ``Туитър`` след заседание на правителството.

Промяна в плана: Словения се отказа да облекчи мерките за извънредно положение

Според Янша масови събития с участие на голям брой хора няма да бъдат възможни, докато не бъде намерена ваксина или лекарство против COVID-19, предаде Хина.

Данните на здравните власти показват, че броят на активно заразените с коронавирус е намалял до такава степен, че можем да приемем план за постепенно премахване на рестрикциите в предвидимо бъдеще, заявил Янша, цитиран от БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6748  Разтуриха заравяне на равин в Бруклин

Разтуриха заравяне на равин в Бруклин  Коронавирусът може да остава надълбоко прикрит в белите дробове на оздравелите Коронавирусът може да остава надълбоко прикрит в белите дробове на оздравелите  Първи два смъртни случая на инфектирани с COVID-19 в Йемен Първи два смъртни случая на инфектирани с COVID-19 в Йемен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР