Сингапурците ще могат от днес да отидат на фризьор или

...
Сингапурците ще могат от днес да отидат на фризьор или
Коментари Харесай

Сингапур облекчава ограничителните мерки, наложени заради коронавируса

Сингапурците ще могат от днес да отидат на фризьор или в любимата си пекарна, след като правителството облекчи наложените заради коронавируса ограничения три седмици преди окончателното изтичане на срока им, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7773
Още 879 души са се заразили с новия коронавирус в Сингапур за едно денонощие

Въпреки нарастването на случаите на заразяване сред чуждестранните работници, които са изолирани в претъпкани общежития, правителството заяви, че случаите на заразяване в местната общност са намалели и планира постепенно рестартиране на икономиката.

Фризьорските салони, производителите и продавачите на храна и магазините за химическо чистене са сред предприятията, които от днес може да отворят след петседмично прекъсване. Те обаче ще трябва да спазват строги мерки за избягване на заразяване, а бръснарските салони ще работят само с предварително записан час.

На магазините са поставени бележки, призоваващи да се влиза само с маска. Представители на властите напомниха на гражданите да не излизат масово и да не ходят на дълги разходки.

В Сингапур са регистрирани 23 822 случая на заразяване - най-високият брой в региона след Китай, Индия и Пакистан. Но в страната има само 21 смъртни случая и около 90 на сто от заразените са от работнически общежития, които засега остават затворени и където продължава правенето на тестове.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7773  COVID-19 може да провокира неплодородие при дамите COVID-19 може да провокира неплодородие при дамите  Катедралата в Кьолн отваря порти Катедралата в Кьолн отваря порти  СЗО не знае какъв % от популацията би трябвало да развие имунитет, с цел да се обезпечи групов имунитет против COVID-19 СЗО не знае какъв % от популацията би трябвало да развие имунитет, с цел да се обезпечи групов имунитет против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР