Семейства от Търговище и четири села са били подкрепени заради

...
Семейства от Търговище и четири села са били подкрепени заради
Коментари Харесай

Семейства от Търговище и четири села са били подкрепени заради пандемията

Семейства от Търговище и четири села са били подкрепени заради пандемията. Общо 28 домакинства в нужда са получили помощ от Клуба на нестопанските организации в Търговище, съобщиха оттам.

Помощта е по проекта " Подкрепа в кризата за здрави и щастливи деца ", финансиран по програма ИРИС, управлявана от ФРГИ-София.

В семействата от града и селата Пробуда, Давидово, Голямо Ново и Здравец, освен хранителни продукти на стойност 200 лева /четири месеца по 50 лв./, за децата до три години са били осигурени необходими за правилното им отглеждане консумативи.

Извън обхвата на проекта са останали още семейства и деца, които също имат нужда от подкрепа. " Надяваме се и през следващите месеци не само ние, но и всички структури, призвани да помагат и подкрепят хората в нужда, да продължат да го правят ", казват от ръководството на Клуба на нестопанските организации
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18136  Франция би трябвало да затвори границите си с Англия Франция би трябвало да затвори границите си с Англия  Британското държавно управление за: До средата на февруари - 15 млн. Коронавирус имунизирани Британското държавно управление за: До средата на февруари - 15 млн. Коронавирус имунизирани  Опозиционни депутати в Гърция: Атина сама да търси доставки на Коронавирус ваксини Опозиционни депутати в Гърция: Атина сама да търси доставки на Коронавирус ваксини
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР