Ръководството на Агенция „Митници“ проведе разговори с производители на етилов

...
Ръководството на Агенция „Митници“ проведе разговори с производители на етилов
Коментари Харесай

Агенция Митници: Има достатъчно суровини за производство на спирт и дезинфектанти

Ръководството на Агенция „ Митници “ проведе разговори с производители на етилов алкохол (спирт) и дезинфектанти с цел да се установят разполагаемите запаси от суровини и състоянието на производствените мощности.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2432
По време на разговорите икономическите оператори дадоха уверение, че разполагат с достатъчно суровини за производство при пълен капацитет.

Анализът на Агенция „ Митници “ показва, че общият капацитет на регистрираните производствени мощности за етилов алкохол е над 300 000 лира средно дневно, а в данъчните складове под режим отложено плащане на акциз към момента се съхраняват над 4 000 000 литра етилов алкохол (етилов спирт), който може да се вложи в производството на медицински спирт и дезинфектанти.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2432  Къде ще отведат спрените поради ковид тирове? Къде ще отведат спрените поради ковид тирове?  БЧК - Ямбол разкри телефони за психическа помощ БЧК - Ямбол разкри телефони за психическа помощ  Франция пуска първия в Европа медицински трен стрела за заболели от COVID-19 Франция пуска първия в Европа медицински трен стрела за заболели от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР