Ръководеният от Световната здравна организация (СЗО) експертен екип, разследващ произхода

...
Ръководеният от Световната здравна организация (СЗО) експертен екип, разследващ произхода
Коментари Харесай

Екипът на СЗО посети втора болница в Ухан

Ръководеният от Световната здравна организация (СЗО) експертен екип, разследващ произхода на COVID-19, посети на втория пълен ден от работата си друга болница в китайския град Ухан, където са били лекувани някои от първите заразени с коронавируса, предадоха световните агенции.

Болница Цзининтан беше една от първите в китайския град, приела пациенти, заразени от неизвестна тогава пневмония и лекарите са събрали проби от тях.

Това прави болницата ключова част от епидемиологичната история на болестта, отбелязва Асошиейтед прес. Членът на екипа Питър Дашак подчерта в Туитър, че това е " важна възможност да говорим пряко " с лекари, които са се борели с вируса в този критичен момент.

Първите срещи на екипа с китайски учени се състояха вчера, преди екипът да посети Хубейската провинциална болница за интегрирана китайска и западна медицина.
СЗО заяви в четвъртък, че експертите ще посетят лаборатории, пазари и болници по време на престоя си в Китай. " Всички хипотези са на масата ", докато екипът се опитва да разбере произхода на вируса на COVID-19, подчерта организацията в Туитър.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19107  Франция се затваря за страните отвън Европейски Съюз Франция се затваря за страните отвън Европейски Съюз  Тайван означи първа жертва на ковид за последните осем месеца Тайван означи първа жертва на ковид за последните осем месеца  197 индивида от домовете за възрастни хора в София са имунизирани 197 индивида от домовете за възрастни хора в София са имунизирани
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР