Руското министерство на отбраната заяви, че с участието на организацията,

...
Руското министерство на отбраната заяви, че с участието на организацията,
Коментари Харесай

"Белите каски" снимаха как сирийската армия използва химическо оръжие

Руското министерство на отбраната заяви, че с участието на организацията, " Бяла каски " са били заснети 9 сцени, в които се вижда използването на химически оръжия от сирийските сили.

Центърът за помирение на враждуващите страни в Сирия, заяви, че след заснемането на филма " Бели каски ", заедно с бунтовниците от забранената организация " Ал-Нусра ", било решено да предадат два филма на Организацията на обединените нации и на ОЗХО, а останалитеда публикуват в социални мрежи.

" В края на снимките вечерта на 11 септември в съвместното заседание на представителите на " Бели каски " и бойците на терористичната група " Хаят Тахрир ал-Шам " ( " Джебхат Ал-Нусра " ) от девет филми, само две са били одобрени за предаване ", се казва в доклада.

Той отбелязва, че било решено останалите видеоклипове да се използват за поставяне в социални мрежи само поради лошото им качество.

Обърнете внимание, че организацията " Бели каски " многократно е прибягвала до подобни практики, и се е случвало да заснеме " фалшиви " видеа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР