Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин пред ООН: Руската ваксина срещу COVID-19 е доказано надеждна, сигурна и ефикасна

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През похвали днес на Общото събрание на ООН разработената от неговата страна ваксина срещу коронавируса, предаде БТА, цитирайки АФП.

" Ние сме абсолютно отворени и решени на партньорство ", заяви Путин във видео, излъчено на форума. " Готови сме да обменим опит и да взаимодействаме с всички държави и международни структури, включително за доставки в други страни на руската ваксина, която е доказано надеждна, сигурна и ефикасна ", допълни той.

" Русия е убедена, че е необходими да използваме целия капацитет на световната фармацевтична индустрия, за да предоставим безплатен достъп до ваксинация на гражданите на всички държави в предвидимо бъдеще ", подчерта президентът.

Русия обяви в началото на август, че е разработила " първата " ваксина срещу новия коронавирус. Тя обаче е гледана с недоверие от някои страни, тъй като в момента на обявяването на откриването й още не бе започнал третият етап от клиничните проучвания за ефикасността и безопасността й, отбеляза АФП.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12447  Рекорден брой новозаразени с COVID-19 за 24 часа в Иран Рекорден брой новозаразени с COVID-19 за 24 часа в Иран  Прокурор предложи арест за неносене на маска в Гърция Прокурор предложи арест за неносене на маска в Гърция  Италия отстрани наложителната карантина за българи Италия отстрани наложителната карантина за българи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР