Роджър Стоун изложи своята теория, че Бил Гейтс може да

...
Роджър Стоун изложи своята теория, че Бил Гейтс може да
Коментари Харесай

Конспиративна теория: Бил Гейтс е създал коронавируса, за да сложи микрочипове в главите на хората

Роджър Стоун изложи своята теория, че Бил Гейтс може да е имал пръст в създаването на коронавируса, пише " Ню Йорк Таймс ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5559
Според бившия съветник на американския президент Доналд Тръмп целта на милиардерa е да може да постави микрочипове в главите на хората под претекст, че са нужни, за да се знае кой е и кой не е тестван за COVID-19.

" Дали Бил Гейтс е изиграл някаква роля в създаването и разпространението на този вирус, е тема, която предизвиква бурен дебат. Имам консервативни приятели, които казват, че е нелепо, а други казват, че е това няма никакво съмнение “, казва Стоун на Джо Пископо, водещ на радиопрограмата " Отговорът “ в 9:00 сутринта, който го попита за теории на конспирация относно пандемията.

Бил Гейтс дарява още 150 милиона долара за борба с пандемията

„ Той и други глобалисти използват вируса като предтекст за задължителни ваксинации и микрочипиране на хора, така че да знаем дали са били тествани. Само през трупа ми. Задължителни ваксинации? Няма начин, Хосе! " каза Стоун на Пископо, който нарече дългогодишния съветник на президента Тръмп " легенда ".

Гейтс отдавна е откровен привърженик на подготовката за глобална здравна криза като коронавирус.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5559  Ето какво се случва във Факултета поради COVID-19

Ето какво се случва във Факултета поради COVID-19  Френски вестник: Беларус е здравна опасност за Европа Френски вестник: Беларус е здравна опасност за Европа  Ето какво се случва във Ето какво се случва във " Факултета " поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР