Резервната банка на Индия (централната баннка) задейства от днес тримесечен

...
Резервната банка на Индия (централната баннка) задейства от днес тримесечен
Коментари Харесай

Индийската централна банка отвори прозорец за ликвидност в подкрепа на взаимните фондове

Резервната банка на Индия (централната баннка) задейства от днес тримесечен механизъм за ликвидност в размер на 500 милиарда рупии (около 6,5 милиарда долара) за взаимните фондове, които са подложени на натиск заради нестабилността на капиталовите пазари, предизвикана от пандемията от коронавирус, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6424
Банката прави този ход, за да възвърне инвеститорското доверие, дни след като американската компания за инвестиционен мениджмънт Франклин Темпелтън (Franklin Templeton) затвори шест от индийските си фондове, позовавайки се на сериозното пазарано изкривяване и натиска за спасяване, оказан от вирусната епидемия.

Новите случаи на коронавирус в Индия нараснаха с близо 2000 за денонощие

Франклин Темпелтън е една от по-големите инвестиционни компании в Индия и закриването на фондовете й доведе до опасения от по-нататъшна вълна от панически изтегляния.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6424  Осъдителна присъда и 10 000 лв. санкция за мъж от Търговище, избягал от карантина Осъдителна присъда и 10 000 лв. санкция за мъж от Търговище, избягал от карантина  Нови ограничения в ромските махали в Сливен Нови ограничения в ромските махали в Сливен  Европейски Съюз се надява светът да събере 7,5 милиарда евро дарения за битка с Ковид-19 Европейски Съюз се надява светът да събере 7,5 милиарда евро дарения за битка с Ковид-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР