Разпространението на вируса е клъстерно във въоръжените сили. Най-големите огнища

...
Разпространението на вируса е клъстерно във въоръжените сили. Най-големите огнища
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Хората, носещи маски, прекарват коронавируса по-леко

Разпространението на вируса е клъстерно във въоръжените сили. Най-големите огнища са в едно поделение в Централна България и там бяха 30 човека, в друго бяха 15 човека. Работи се активно и в момента ситуацията е овладяна. Това заяви по време на седмичния брифинг на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20.

Той заяви, че голяма част от хората не носят предпазните си маски правилно. " Това, което можем да направим докато се появи ваксина е да носим маските си, така поемаме по-малко вирусен товар и прекарваме болестта по-леко ", каза още Мутафчийски. " Това са елементарни неща от които не се умира - маската трябва да се носи правилно и в закрити пространства ", подчерта още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12706  Къде е България на Балканите и в Европейски Съюз съгласно броя инфектирани с COVID-19? Къде е България на Балканите и в Европейски Съюз съгласно броя инфектирани с COVID-19?  Какво съставлява лекуването с кръвна плазма в борбата с COVID-19 Какво съставлява лекуването с кръвна плазма в борбата с COVID-19  Акад. Петрунов разкри по кое време ще угасне пандемията

Акад. Петрунов разкри по кое време ще угасне пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР