Разполагаме с всички медикаменти, налични в света, за борба срещу

...
Разполагаме с всички медикаменти, налични в света, за борба срещу
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: В болниците има всичко необходимо за борбата с коронавируса

Разполагаме с всички медикаменти, налични в света, за борба срещу COVID-19. Това каза на брифинг изпълнителният директор на Александровската болница проф. Костадин Ангелов, предаде репортер на Novini.bg.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9508
Разполагаме с достатъчни количества антибиотици, медикаменти за ХИВ инфеция, достатъчно медикаменти, използвани за други вирусни инфекции, достатъчно количество дексаметазол, достатъчно количество лични предпазни средства, заяви той.

На живо: Борисов за новите случаи на COVID-19: Без паника! Няма да затягаме нищо, вирусът е омаломощен

Всичко, което е разписано за поведение при тези пациенти, е налично в лечебните заведения, посочи проф. Ангелов.

В началото вирусът беше изключително агресивен, с изключително висока вирулентност. В момента тежестта на заболяванията, които този вирус предизвиква, е по-малка, вирусът има по-малка разрушителна способност. За да оцелее вирусът, той трябва да се приспособи към нас - да не ни убива, за да може и той да съществува, коментира проф. Костадин Ангелов.

Очаквайте подробности!


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9508  В Германия 9,6 милиона души са си свалили приложение за следене на ковид В Германия 9,6 милиона души са си свалили приложение за следене на ковид  Тестват още веднъж първите инфектирани с ковид в Доспат Тестват още веднъж първите инфектирани с ковид в Доспат  Новозаразените с COVID-19 в Русия трети следващ ден са под 8000 Новозаразените с COVID-19 в Русия трети следващ ден са под 8000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР