Професията автокрадец , последното убежище на мачовците, очевидно е на

...
Професията автокрадец , последното убежище на мачовците, очевидно е на
Коментари Харесай

Млади жени откраднаха нагло кола край Пловдив

" Професията " автокрадец, последното убежище на мачовците, очевидно е на път да се феминизира. Две момичета са задигнали автомобил от сервиз в Първомай. Превозното средство – " Сеат " било нов внос и все още нямало български регистрационни номера. То било оставено при майстор в сервиз, откъдето изчезнало, пише TrafficNews.bg .

Веднага бил пуснат сигнал до полицията за кражбата. След издирване колата е открита на паркинг в " Тракия ". Оказало се, че сеатът е управляван от две момичета – на 27 и 23 години. Освен, че го откраднали, момичета му сложили и номера от друг автомобил.

Кражбата е стана навръх Йордановден, но крадлите все още се издирват.

Същият ден колата на 35-годишен пловдивчанин също е била открадната. Тойотата е била паркирана в центъра на Пловдив, на улица „ Ранни лист”. Собственикът е установил липсата на превозното си средство около 17 часа и веднага е уведомил служителите на МВР. Започнало е издирване на колата, уведомена е прокуратурата.

Посегателствата над коли не спират дотук. В неделя млада жена открила аудито си, модел Q5 с разбита ключалка. Автоджамбази са опитали да задигнат колата на улица в " Кършияка ", но действията им са останали недовършени. Направен е оглед, започнато е производство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР