Проф. Асен Балтов, директор на Пирогов заяви по време на

...
Проф. Асен Балтов, директор на Пирогов заяви по време на
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Нека хората се борят и за нашия живот

Проф. Асен Балтов, директор на " Пирогов " заяви по време на брифинг в МС, че навън е пълно с бъдещи пациенти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5091
" След 10 дни ще започнат да идват тежките случаи. При нас ( " Пригово " ) има 11 интубирани пациенти и още 31 тежки случаи.

" Няма пациент, който да е в добро състояние и всички идват с влошено дишане и са потенциално за интубация. Разберете, че сега не е моментът да се стои по градинките, да се пие бира и да се веселим. Следващите две седмици ще бъдат критични. Не ходете на църква. Църквата е във всеки от нас, в нашата вяра ", каза той.

" Денонощно се борим за живота на хората, но нека и хората да се борят за нашия живот ", призова проф. Балтов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5091  Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши 8000 Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши 8000  За последното денонощие в Германия са открити 2821 случая на ковид За последното денонощие в Германия са открити 2821 случая на ковид  Директорът на Александровска болница: Виждали ли сте по какъв начин майка не може да погребе детето си? Директорът на Александровска болница: Виждали ли сте по какъв начин майка не може да погребе детето си?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР