Принудителна административна мярка - предписание за спиране експлоатацията на заведение

...
Принудителна административна мярка - предписание за спиране експлоатацията на заведение
Коментари Харесай

В Кюстендил затвориха заведение за обществено хранене заради неспазване на противоепидемичните мерки

Принудителна административна мярка - предписание за спиране експлоатацията на заведение за обществено хранене - е издадена при проверка на РЗИ в Кюстендил, съобщиха от Областния кризисен щаб за борба с коронавируса. Причината е било струпването на опашка от голям брой посетители в търговската зала, без спазване на определена дистанция между тях.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7571
За периода от 4 до 8 май са направени 124 съвместни проверки на обекти, сред които и такива по сигнали на граждани. Издадени и връчени са 14 предписания за спазване на противоепидемичните мерки. През същия период са извършени и 122 проверки на поставени под домашна изолация жители на областта. Не са били установени нарушения, казаха от Областния щаб. Проверени през седмицата са били филиала на ЦСМП в Дупница и лечебните заведения за извънболнична първична медицинска помощ.

Продължава 24-часовият граничен здравен контрол на ГКПП " Гюешево ", казаха още от щаба. От там уточняват, че броят на хората, поставени под карантина в Кюстендилска област към днешна дата е 747. До този момент под карантина са били общо 2 672 души.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7571  Броят на умрелите от COVID-19 във Филипините надвиши 700 Броят на умрелите от COVID-19 във Филипините надвиши 700  В МБАЛ В МБАЛ " Св.Пантелеймон " в Ямбол не доближава медицински личен състав  Рекорден брой инфектирани с COVID-19 за последното денонощие в Москва Рекорден брой инфектирани с COVID-19 за последното денонощие в Москва
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР