През последните дни от Audi показаха най-луксозното A8 правено някога

...
През последните дни от Audi показаха най-луксозното A8 правено някога
Коментари Харесай

Audi S8 запази мощността си, но промени визията си

През последните дни от Audi показаха най-луксозното A8 правено някога във версия Horch Edition, както и фейслифта на стандартното А8, който ще пристигне в Европа през следващите месеци. Сега наред за визуални промени е и спортното S8, което на практика няма с какво да ни изненада.
`Audi

Предната решетка следва тенденциите и е пораснала на размери, а освен това се е сдобила и с нов дизайн на вътрешната част. Бронята е с нови отвори, а фаровете са със специален дизайн на дневните светлини и матрична LED технология. Завършек на променената визия дават OLED стоповете и дифузьора с четири накрайника на ауспуха. Стандартно модела пристига със завиващи четири колела, активно въздушно окачване и спортен диференциал, опционално могат да се поръчат и керамични спирачки.
`Audi

Такива най-вероятно ще са нужни, за да може тежката лимузина да спира по-бързо, след като ускори от 0 до 100км/ч в рамките на 3.8 секунди. Спринтът е възможен благодарение на 4.0-литров бензинов осмак с 563 конски сили и 800 нютон метра, предаващи се към четирите колела. Продажбите на новия модел започват още следващия месец с цена от 144 800 евро в Германия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР